Безглутенови питки със сусам
Необходими продукти:
брашна от ориз, елда, просо, царевица
изолиран соев протеин
сусам
подправки по избор (хималайска сол и др.)
Начин на приготвяне:
Смесете изолиран соев протеин (30%) и равни части от другите брашна (70%), добавете вода и подправките. Разбъркайте до образуването на немного плътна смес. След това от нея оформете питки с дебелина 1 - 1.5 см, поръсете ги със сусам и сложете във фурната при температура от 150 до 170 градуса за половин час.
Рецептата и снимката са предоставени от Лечебен център Vita Rama.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ГЛУТЕНОВИ ЕНЗИМИ капсули * 60
ГАРДЪН ОФ ЛАЙФ ПРОБИОТИКС ПРЕНАТАЛ капсули * 30
Безплатна доставка за България!СУОНСЪН ГЛУТЕН РИД капсули * 90 SWU962
Безплатна доставка за България!ТЕСТ ЗА ГЛУТЕНОВА НЕПОНОСИМОСТ * 1 ADVENT LIFE
БИОКЕЪР СПЕКТРУМЗИМ ЕНЗИМЕН КОМПЛЕКС капсули * 90
ГЛУТЕН КОНТРОЛ капсули 300 мг * 20 ХЕРБАМЕДИКА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Рецепта за домашен сусамов тахан
- Рецепти за домашна сусамова халва
- Тутманик
- Рожков
- Имуноглобулин A (IgA) антитела срещу тъканната трансглутаминаза (IgA tTG)
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Сусамово семе - защо е полезно?
- Цветни рулца от тортила питки
- Традиционни милинки с пудра захар (без сирене)
Коментари към Безглутенови питки със сусам